NewAge TECH | NewAge MEDIA | NewAge SOFTWARE | NewAge NETWORK

Servicii oferite

Servicii oferite

Acestea sunt serviciile pe care le oferim tuturor clientiilor si membrilor nostrii. Ne straduim sa oferim tot ce e mai bun astfel incat vizitatorii si clientii nostrii sa revina mereu cu placere pe site-urile din reteaua noastra.

Web Hosting (NetSonic – Gazduire WEB de Nota 10!)
Shared Hosting, VPS, Servere dedicate, Streaming, Game servere, Irc, inregistrare domenii internationale la preturi acceptabile pentru piata din Romania.

Grafica & Dezvoltare web (Morph – NewAge MEDIA)
Dezvoltare web si design pentru site-uri, sabloane web, script-uri PHP, ASP, CGI, Perl, Java . Servicii de machetare, DTP, corporate identity, calendare, ilustrate si pliante la calitate tipografica in format CDR, PSD.

Productie multimedia
Productie multimedia (audio-video) de calitate profesionala, clipuri publicitare, editare video (liniara si neliniara), editare audio, randare 3D.

eCommerce
Solutii eCommerce bazate pe osCommerce, Creloaded, thestorezone, oscmall cu adaugare sau adaptare (customizare) in functie de nevoile clientului. Magazine virtuale, consultanta, procesari online, implementari API.

Consultanta
Servicii de consultanta pentru industria de adulti, eCommerce, corporate branding, identity, securitate.

Support on demand
Asistenta la cerere pentru IT, instalari si configurari de servere pentru dns, mail si gazduire web, remote install + securizarea acestora.

Divertisment
Chat si prietenii virtuale, jurnale, jocuri online, glume, bancuri, forum-uri si grupuri de discutii pentru tineri si adulti in limba romana si engleza.

Media
Site-uri media cu stiri de actualitate din Romania cat si de peste hotare. Oferim posibilitatea de a le accesa si cu un cititor de stiri rss sau de a prelua stirile in timp real imediat ce acestea apar.