NewAge TECH | NewAge MEDIA | NewAge SOFTWARE | NewAge NETWORK

NewAge SOFTWARE

Solutii software

Programate web
Programare web in limbaje PHP, ASP, Java, Perl/CGi cu optiunea de protejare a surselor prin codarea cu Zend Safe Guard, sisteme CMS, cataloage de prezentare si site-uri dinamice legate la baze de date.

Software comercial
Solutii comerciale de vanzare online si generare de licente online pentru produse software. Va punem la dispozitie SDK si documentatia necesara, singura conditie este sa vindeti produsele realizate minim 1 an prin noi.

Shell scripting
Programare linux, shell scripting, debugging si realizarea de pachete rpm.

Solutii eCommerce
Magazine virtuale bazate pe platforme scalabile cu adaptare a modulelor de plata sau alte customizari.

Piata de software
Doriti sa realizati un proiect si doriti sa optineti tot ce este mai bun pentru pretul corect ? Noi va oferim solutia. Intrati pe piata de software (the software market) si lansati proiectul. Designerii si programatorii interesati o sa liciteze pentru realizarea acestuia.

Freelanceri
Piata de software este primul site din Romania care va ofera posibilitatea de a lucra sau de a putea colabora in vederea unui proiect ca freelancer.

Esti un bun programator sau designer web fara bani?
Vinde produsele tale prin noi. Cautam designeri web pentru realizarea de sabloane web si programatori pentru realizarea de site-uri dinamice sau customizarea altora. Daca ai realizat deja un produs si vrei sa-l comercializezi o poti face tot prin noi. Putem procesa carduri, proteja sursele si genera licente pentru produsul tau.

Trimite-ne un email si putem discuta numeroasele posibilitati in functie de produs.

Data livrarii sau finalizarii este sfanta !
Daca clientul specifica o anumita data cand lucrarea trebuie sa fie gata aceasta trebuie respectata cu strictete. Se poate practica un procedeu numit “Managing the client”, dar acesta se poate aplica doar in cazul in care clientul este intelegator si accepta o extindere a termenului limita pentru livrare.

Pretul corect
Fiecare om trebuie sa stie ce vrea inainte de a cere realizarea unui proiect! In cazul in care clientul nu stie ce vrea sau nu poate sa defineasca acel ceva atunci ar trebuii macar sa poata da un exemplu de genul un site ca cel de la adresa.. Atunci cand adaugati un proiect nou puteti specifica chiar si o marja de pret in care acesta trebuie sa se incadreze.