NewAge TECH | NewAge MEDIA | NewAge SOFTWARE | NewAge NETWORK

NewAge NETWORK

Reteaua NewAge

Reteaua noastra nu este o retea de calculatoare ci o retea de site-uri. Ea este compusa din ~30 de site-uri web cu diferite tematici si peste 10000 de membrii. Oferim membrilor si clientilor o mare varietate de servicii de la divertisment la consultanta. Ne-am propus sa crestem numarul acestora si mai mult pentru a putea oferii o mai mare diversitate in viitorul apropiat. Intra cu noi in retea si alatura-te comunitatii nostre impreuna cu prietenii tai.

Reclama Eficienta
Aveti posibilitatea de a va plasa reclamele pe site-urile din reteaua noastra prin intermediul bannerelor publicitare de diferite dimensiuni. Reclamele pot fi servite si ca animatii flash in cazul in care dumneavostra le aveti in acest format. Sistemul de reclame este asemanator cu google adsense asa ca utilizarea sa este cat se poate de facila.

Parteneriat cu NewAge
Esti webmaster si doresti sa devii partenerul nostru? Este foarte simplu. Putem face link exchange sau poti amplasa un link pe pagina ta catre site-ul nostru.

O alta varianta de asociere este afilierea. Aceasta este disponibila in cazul magazinelor noastre si iti permite sa incasezi un anumit procent din vanzari pentru fiecare client ce vine de pe site-ul tau si cumpara ceva de pe site-urile noastre. Mai multe detalii (comision si conditii) pot fi vizualizate pe fiecare site care ofera acest tip de parteneriat.

Segmentul ADULTI
In cazul in care se doreste asocierea sau afilierea cu site-uri ce contin continut pentru adulti trebuie sa fim contactati inainte prin email cu link-ul si o scurta descriere a site-ului in cauza. Nu permitem accesul minorilor la anumite site-uri ce contin violenta excesiva sau se adreseaza segmentului ADULTI.

Legalitate continut
Toate site-urile contin si promoveaza doar continut legal si in conformitate cu legile actuale ce sunt in vigoare in Romania. Daca sesizati o violare a drepturilor de autor va rugam sa ne contactati pe adresa de emai sau telefonic la numarul afisat pe pagina de contact. In cazul site-urilor ce permit upload-ul de fisiere nu ne putem asuma responsabilitatea pentru continutul incarcat de catre membrii nostrii dar in cazul unei solicitari intemeiate il putem indeparta definitiv de pe serverele noastre.

Nu permitem uploadul direct ci doar dupa ce utilizatorul a citit si a luat cunostiinta de conditiile impuse.