NewAge TECH | NewAge MEDIA | NewAge SOFTWARE | NewAge NETWORK

Cine suntem

NewAge TECH nu reprezinta o firma ci este un vis devenit realitate. In esenta cat si in realitate suntem o entitate privata, reprezentata de o persona fizica ce este definita ca, creatorul si proprietarul sau. Acesta este d-nul Dorian Tang care in 1999 punea bazele acesteia. Dansul este cel care reprezinta oficial grupul NewAge TECH si reteaua de site-uri NewAge NETWORK.

Astazi in 2006 dupa 7 ani ne-am diversificat portofoliul de servicii oferite clientilor nostrii. Am crescut si am evoluat progresiv incat azi am devenit cunoscuti in Romania atat cat si peste hotare, avand clienti din 3 continente ale lumii.

NewAge TECH nu are personal activ, munca noastra fiind desfasurata pe baza de colaborari cu diferiti freelanceri cu care am stabilit relatii profesionale, astfel incat sa putem onora orice proiect incepem in timpul stabilit.

Suntem mandrii de ce am reusit sa realizam pana acum fiind in totalitate o organizatie privata si nicidecum o renumita firma. Deoarece noi nu emitem chitanta si factura fiscala pentru lucrari dar oferim satisfactie garantata 100% printre clientii nostrii avem persoane fizice si chiar si firme de talie nationala cat si internationala.

Politica noastra vis-a-vis de client este ca acesta sa fie tratat cu respectul si seriozitatea cuvenita, sa nu fie taxat dupa ureche si mai ales sa fie multumit astfel incat sa ne recomande mai departe. La fiecare contractare clientul primeste date unice pentru proiectul sau si poate vizualiza statiul in orice clipa in sectiunea demo unde isi poate testa comanda sau poate cere modificarile dorite.

Platile se pot efectua securizat direct in contul bancar sau online prin procesorii nostrii de carduri. Datele dumneavoastra sunt confidentiale si sigure fata de ochii unor terti.

NewAge TECH este pe cale sa devina un brand recunoscut national, iar de aici de unde ne aflam si pana acolo mai sunt doar cativa mici pasi.

Va multumim pentru alegerea facuta !

Dorian Tang – CEO NewAge TECH