NewAge TECH | NewAge MEDIA | NewAge SOFTWARE | NewAge NETWORK

Magazinul de imagini NewAge MEDIA

Anunt: Mai sunt locuri disponibile pentru furnizorii de imagini digitale (fotografi, digital content provider). Daca doresti sa vinzi imagini digitale si nu stii cum te putem ajuta noi.

La sfarsitul lunii Septembrie devine operational primul magazin de imagini din Romania. Testele efectuate cu succes in ultimele 2 luni au fost incheiate si acum lucram la finalizarea interfetei grafice. Dorim sa venim in intampinarea firmelor care se ocupa cu design web si grafica cu o librarie digitala de imagini.

Cu aceasta ocazie dorim sa lansam un apel catre toti cei care sunt fotografi profesionisti si doresc sa-si comercializeze operele prin magazinul nostru.

Cerinte:
- fotografii profesionale cu o rezolutie de min 2 x 2 mpixeli;
- fotografiile pot si prelucrate digital, trebuie realizate cu aparate digitale si nu scanate de pe suport de hartie. Se accepta scanarea direct de pe film dar ne rezervam dreptul de a refuza imaginile care nu corespund;
- Puteti fotografia orice subiect in acest sens neexistand nici un fel de restrictii inclusiv nud-uri.

Oferim:
- 75% din valoarea vanzarii.
- posibilitatea fotografului de a-si stabilii singur pretul pentru imagini si posibilitatea de a oferii mai multe dimensiuni ale aceleiasi imagini cu pret distinct pentru fiecare varianta in parte;
- posibilitatea de a comanda imaginile digitale imprimate pe hartie sau postere.
- posibilitatea clientilor de a se abona lunar sau anual beneficiind de o reducere substantiala in cazul abonamentului anual.
- posibilitatea platii online prin card bancar, virament bancar sau mandat postal.
- posibilitatea comandarii seturilor de imagine pe suport digital (DVD) la pret avantajos in cazul in care nu dispun de o conexiune rapida la internet sau nu pot realiza un trafic mare.

Fotografii interesati se pot inscrie pe site la lansarea acestuia. Daca aveti nelamuriri sau alte intrebari va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email info(at)newagetech.ro